- A mother-daughter team

Vier

het zo

Het organiseren en creëren van een feest of evenement vinden wij fantastisch. Wat ons betreft hoort een goede styling daar 100% bij! Niet alleen omdat het bijdraagt aan de sfeer en beleving, maar ook omdat dit soms nét de toevoeging kan geven die je miste.
Het liefst ontzorgen wij jullie hele dag waar het gaat om styling of gaan wij met jou in gesprek om de producten te vinden die precies bij jullie passen. Een kloppend en compleet plaatje; daar gaat ons hart sneller van kloppen! Via onze stylingpagina vind je ons aanbod voor jou!

over

ons

Wij zijn Thildie en Hanne; moeder en dochter. Hoe verschillend onze huizen ook zijn, weten wij voor Vier het zo toch onze eigen stijl(en) te creëren. Deze stijlen worden gekenmerkt door de rustige kleuren en vintage touch, maar ook voor de badass bruiloften hebben wij veel te bieden.
Wij zijn op elkaar ingespeeld (dat krijg je als je elkaar inmiddels 26 jaar kent) en dagen elkaar uit om nieuwe stijlen/producten te proberen. Hierdoor houden wij elkaar scherp en blijven wij op de hoogte van de newest trends!
Hanne is van de ‘socials’ en met haar zul je het meeste contact hebben in de aanloop naar je bruiloft. Naast Vier het zo werkt zij als als beleidsadviseur: een topcombinatie! Hanne is in 2020 getrouwd met Robbert-Jan en hier is het enthousiasme voor styling en een eigen bedrijf begonnen, hier ging Thildie gelijk op aan en zo is ons avontuur begonnen! Thildie is degene die zorgt dat wij genoeg drinken tijdens het op- en afbouwen, zorgt dat je je bestelling in goede orde ontvangt en rijdt het land door. Naast dit werkt zij in het ziekenhuis op afdeling verloskunde. Al 40 jaar getrouwd met Gerard en moeder van 5!

- Thildie

- Hanne

- Hanne

Lieve woorden

Van vorige klanten

"We hebben een geweldige dag gehad! Jullie stylingproducten maakten de dag helemáál compleet! De ceremonie en de kerkdienst waren hierdoor nog mooier. Bedankt voor jullie mooie spullen en groetjes van ons!"
- Bas + Kim
"Wij hebben zoveel complimenten gehad en de ceremonie was echt prachtig aangekleed. Zij hebben ook echt meegedacht met ons tijdens een gezellig gesprek. Dit heeft ons enorm geholpen. Echt een aanrader wat ons betreft!"
- Denise & Robin
""Dankzij de hulp van Vier het zo hebben wij van de al prachtige buitenlocatie van onze bruiloft een droomlocatie kunnen maken!""
- Martijn + Marcella

Deze website maakt gebruik van cookies om u beter van dienst te zijn. Door op de knop “accepteren” te klikken of door verder te gaan op onze website, geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.