- A mother-daughter team

Vier

het zo

Wij houden van feestjes!
Hoe klein of groot de gelegenheid ook is, een feest kan altijd!
Het organiseren en creëren van feestjes vinden wij echt fantastisch. Wat ons betreft hoort een goeie styling daar 100% bij! Niet alleen omdat het bijdraagt aan de sfeer, maar ook omdat dit soms nét de toevoeging kan geven die je nog miste.
Sommigen vinden het heerlijk om producten te huren en helemaal zelf hun gang te gaan, terwijl anderen het wellicht een hele opgave vinden om zelf een feest te stylen! Hoewel je zelf verantwoordelijk blijft voor het stylen, kunnen wij tijdens een gesprek al een goed beeld geven hoe het totaalplaatje eruit ziet.

over

ons

Wij zijn Thildie en Hanne; moeder en dochter. Hoe verschillend onze huizen ook zijn, weten wij voor Vier het zo toch onze eigen stijl(en) te creëren. Deze stijlen worden gekenmerkt door de rustige kleuren en vintage touch, maar ook voor de badass bruiloften hebben wij veel te bieden.
Wij zijn op elkaar ingespeeld (dat krijg je als je elkaar inmiddels 26 jaar kent) en dagen elkaar uit om nieuwe stijlen/producten te proberen. Hierdoor houden wij elkaar scherp en blijven wij op de hoogte van de newest trends!
Het liefst gaan wij met jou persoonlijk in gesprek om de producten te vinden die precies bij jullie passen. Wij hebben oog voor detail en helpen jullie graag verder!

- Thildie

- Hanne

- Hanne

Lieve woorden

Van vorige klanten

"We hebben een geweldige dag gehad! Jullie stylingproducten maakten de dag helemáál compleet! De ceremonie en de kerkdienst waren hierdoor nog mooier. Bedankt voor jullie mooie spullen en groetjes van ons!"
- Bas + Kim
"Wij hebben zoveel complimenten gehad en de ceremonie was echt prachtig aangekleed. Zij hebben ook echt meegedacht met ons tijdens een gezellig gesprek. Dit heeft ons enorm geholpen. Echt een aanrader wat ons betreft!"
- Denise & Robin
""Dankzij de hulp van Vier het zo hebben wij van de al prachtige buitenlocatie van onze bruiloft een droomlocatie kunnen maken!""
- Martijn + Marcella

Deze website maakt gebruik van cookies om u beter van dienst te zijn. Door op de knop “accepteren” te klikken of door verder te gaan op onze website, geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.