Veelgestelde

Vragen

Nadat jij een offerte-aanvraag via de site hebt gedaan, gaan wij kijken of deze producten nog beschikbaar zijn. Je krijgt een offerte via de mail (check je spam!) met de producten die nog beschikbaar zijn. Indien je akkoord geeft op deze offerte, houden wij de producten voor jou vast! 
Jazeker kan dat! Daarin zijn wij flexibel, je kan namelijk tot een maand voor de huurdatum kosteloos producten annuleren en uiteraard kun je altijd producten toevoegen (mits deze nog beschikbaar zijn). Wil je producten minder dan een maand voor de huurdatum annuleren? Dan wordt er 25% van de productprijs in rekening gebracht.
Dat kan natuurlijk de beste overkomen! Als er producten beschadigd of kapot teruggebracht worden, wordt dit verrekend met de borg. Wij informeren je hierover via de mail! 
Mei, juni, juli en augustus zijn voor ons tot nu toe de meest drukke maanden. Wil je in één van deze maanden producten huren? Dan maak je een half jaar voor deze datum de beste kans dat de producten nog beschikbaar zijn! Maar, schroom niet om na dat half jaar ook nog een aanvraag te doen, wellicht zijn jouw producten nog nét wel beschikbaar!
Vroemmmm wij bezorgen en halen op! Wel met een maximale deur-tot-deurafstand van 75 kilometer vanaf ons bezoekadres. Vanaf 75 kilometer bezorgen wij bij een minimale bestedingswaarde van €250. Wij zijn niet altijd in de gelegenheid om de producten te brengen of op te halen, dus overleg dit tijdig! 
Ook dat kan! Per extra dag wordt er 25% van de totale offerte/factuurprijs in rekening gebracht.
Aiii, dat vinden wij natuurlijk ontzettend jammer! Toch kan je een maand voor de huurdatum de overeenkomst volledig kosteloos annuleren. Annuleer je binnen een maand voor de huurdatum? Dan wordt er 25% van de totale offerte/factuurprijs in rekening gebracht.

Lieve woorden

Van vorige klanten

"We hebben een geweldige dag gehad! Jullie stylingproducten maakten de dag helemáál compleet! De ceremonie en de kerkdienst waren hierdoor nog mooier. Bedankt voor jullie mooie spullen en groetjes van ons!"
- Bas + Kim
"Wij hebben zoveel complimenten gehad en de ceremonie was echt prachtig aangekleed. Zij hebben ook echt meegedacht met ons tijdens een gezellig gesprek. Dit heeft ons enorm geholpen. Echt een aanrader wat ons betreft!"
- Denise & Robin
""Dankzij de hulp van Vier het zo hebben wij van de al prachtige buitenlocatie van onze bruiloft een droomlocatie kunnen maken!""
- Martijn + Marcella

Deze website maakt gebruik van cookies om u beter van dienst te zijn. Door op de knop “accepteren” te klikken of door verder te gaan op onze website, geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.